Hírek, aktualitások

Pájer Edit álma hét évvel ezelőtt vált valóra, amikor megnyitotta saját, vintage hangulatú üzletét Kredenc dekor néven. A különleges lakásdekorációs tárgyak készítése és forgalmazása után, hamar magával ragadta az esküvők világa, illetve maga a dekorálás művészete is, így esküvői kellékek, köszönetajándékok és esküvői dekorációk is bekerültek repertoárjába, sőt virágkötő segítségével, az esküvő helyszínén kelti életre a nagy nap teljes körű ünnepi dekorációját.


A kalligráfiának már évek óta hatalmas keletje van az esküvőkön, legyen az plexire írt, fára, ásványra vagy textilre festett. Viszont már nem csak üdvözlőtáblaként vagy eligazító táblaként funkcionálhatnak, hanem különböző feliratokkal és idézetekkel a sütipultot, a fotósarkot és az egyéb fontos helyszíneket is díszíthetik. A Vintage Kredenc online shopjában kényelmesen, otthonról beszerezheted vagy bérelheted ezeket az elemeket!


Kredenc Dekor 9 éve foglalkozik esküvői dekorációval. Emellett lézervágott kiegészítőket, homokceremónia szetteket is készítünk, így több területen is segíteni tudunk az ifjú pároknak.

Pájer Edit vagyok, 8 éve a Kredenc Dekor tulajdonosa.

Az esküvői dekorációk tervezése és megvalósítása számomra nem csak munka, hanem szenvedély. Azzal a céllal indultam el ezen az úton, hogy segítsek az ifjú pároknak megvalósítani álomesküvőjüket, és varázslatos hangulatot teremtsünk életük egyik legfontosabb napján.


Kedves Vásárlók! Január 3-ig a webshop rendelés szünetel!


  • Számlát csak természetes (Magán) személy nevére tudunk kiállítani!
  • Egyedi termékeket nem áll módunkban utánvéttel küldeni, csak előre utalással!