Kalligrafikus táblák, dekorációs tárgyak és esküvői kellékek - A Kredenc dekor hangulatos boltjában mindent megtalálsz, ami a nagy napod dekorációjához kellhet

Pájer Edit álma hét évvel ezelőtt vált valóra, amikor megnyitotta saját, vintage hangulatú üzletét Kredenc dekor néven. A különleges lakásdekorációs tárgyak készítése és forgalmazása után, hamar magával ragadta az esküvők világa, illetve maga a dekorálás művészete is, így esküvői kellékek, köszönetajándékok és esküvői dekorációk is bekerültek repertoárjába, sőt virágkötő segítségével, az esküvő helyszínén kelti életre a nagy nap teljes körű ünnepi dekorációját.

EC: Mi a Kredenc dekor története? Honnan indult a ti kis sikersztoritok?
Edit: Hosszú tervezgetés után, egy álmom vált valóra, amikor hét évvel ezelőtt megnyitottuk lakásdekorációs termékeket és kreatív kellékeket árusító üzletemet. A vintage stílus abban az időben még kevésbé volt ismert, így az első perctől kezdve nagy sikere volt a kis boltnak. Igyekeztünk egyedi és különleges dekorációs tárgyakat beszerezni a kínálatba, és azt gondolom, hogy egy új stílust tudtunk megmutatni, amikor megnyitottunk. Az üzletben gyerekek részére játszósarkot is kialakítottunk, hiszen szerettük volna, hogy a kisgyermekes anyukák is nyugodtan tudjanak vásárolni, vagy akár egy órát eltölteni hangulatos környezetben. A dekorálás először az üzlet kialakításánál ragadott magával, és mindig is vonzott az esküvők világa, így örömmel tettünk eleget hat évvel ezelőtt az első esküvői dekorációs felkérésnek. Azóta sok párnak igyekeztünk dekorációnkkal megszépíteni a számukra legfontosabb napot!

EC: Milyen esküvőhöz kapcsolódó kellékekkel és dekorációkkal foglalkoztok?
Edit: Vállalkozásomon belül nemcsak dekorációval, hanem lézervágott termékek gyártásával és forgalmazásával, gravírozással is foglalkozunk, így az egyedi köszönetajándékokat és az egyéb kiegészítőket is mi magunk készítjük. Ez azt gondolom előnyt jelent, hiszen minden pár számára jó lehetőség, ha egy adott szolgáltatóval akár több részletet is meg tud szervezni. Mivel a csapatomban virágkötő is dolgozik, szívesen segítünk a pár számára a virágdekoráció elkészítésében is.

EC: Mindent saját kezűleg készítetek?
Edit: A legtöbb dekorációs termékünk saját tervezésű és készítésű, legyen szó ültető kártyákról, köszönetajándékokról vagy egyéb esküvői kellékekről. Mivel maximalista vagyok, mindig arra törekszem, hogy elégedettek legyenek a megrendelőink.  A minőség az egyik legfontosabb számunkra, hiszen az elégedett vásárló a legjobb reklám!

EC: Egyéni kéréseket is teljesítetek vagy a már meglévő dekorációs elemek közül lehet rendelni?
Edit: Annak köszönhetően, hogy mi gyártjuk az összes kiegészítőt, természetesen egyedi igényeket is ki tudunk szolgálni. Sőt azt szeretjük igazából a legjobban, ha maga a pár álmodik meg valamit és kéri tőlünk, hogy valósítsuk meg. Hiszünk az egyediségben és örülünk, ha ebben a párok is együttműködnek velünk.

EC: Teljes körű helyszíni esküvői dekorálás is szerepel a portfóliótokban. Ez a szolgáltatás országosan igénybe vehető? Ilyenkor az elbontást is vállaljátok?
Edit: A legtöbb dekorációs kellékünk bérelhető, amennyiben a pár igényli, vidéki helyszínen is vállaljuk a dekorálást, és természetesen az esküvő utáni bontást is. De lehetőség van a kiegészítők bérlésére is, ilyenkor vagy kiszállítjuk, vagy elküldjük a dekorációs kellékeket.

EC: Szezonálisan kézműves foglalkozások szervezésével is foglalkoztok és gyermekeknek nyári táborokat is indítotok. Mesélj ezekről egy kicsit!
Edit: Családi vállalkozásunk másik tevékenysége egy vízparti kempinghez kötődik, ami tökéletes helyszíne a nyári táboroknak, melyeknek évek óta nagy sikere van. Szabadidős és kézműves tevékenységek egyaránt szerepelnek a programban. Készítettünk már szárított gyógynövényekből teát, sütöttünk kemencében kalácsot, pizzát…de a klasszikus számháború ugyanúgy része a tábornak. Igyekszünk úgy összeállítani a heti programot, hogy a gyerekek a lehető legjobban érezhessék magukat!

Az ötlet egyébként onnan indult, hogy az üzletben számos alkalommal tartottunk mind felnőttek, mind gyerekek részére kézműves foglalkozásokat, illetve, hogy a ma divatos kifejezést használjam: workshopokat. Mindig öröm volt látni, amikor egy-egy szombat délután anyukák a gyerekekkel eljöttek hozzánk, és együtt alkottak. Később aztán az anyukák gyerekek nélkül is szívesen jöttek, és egy kávé mellett, kikapcsolódásként elkészítették a saját, egyedi, otthoni dekorációjukat! Az egyik helyi vállalkozó néhány éve szervez kézműves vásárokat és nagy örömmel megyünk kihelyezett kézműves foglalkozást tartani náluk is, ezen kívül évről-évre egyre többen keresnek fel bennünket, és hívnak iskolákba is kézműves foglalkozást tartani. Így több területen is ki tudjuk bontakoztatni a kreativitásunkat, ami valójában az egész vállalkozást életre hívta hét évvel ezelőtt.