Sweetweddingclub.hu - Bútor és eszközbérlés: Kredenc Dekor

Kredenc Dekor 9 éve foglalkozik esküvői dekorációval. Emellett lézervágott kiegészítőket, homokceremónia szetteket is készítünk, így több területen is segíteni tudunk az ifjú pároknak.

Pájer Edit vagyok, 9 éve a Kredenc Dekor tulajdonosa.
Az esküvői dekorációk tervezése és megvalósítása számomra nem csak munka, hanem szenvedély. Azzal a céllal indultam el ezen az úton, hogy segítsek az ifjú pároknak megvalósítani álomesküvőjüket, és varázslatos hangulatot teremtsünk életük egyik legfontosabb napján.
Munkám során arra törekszem, hogy minden esküvő egyedi legyen, és tükrözze az ifjú pár személyiségét és stílusát.
Számomra fontosak az apró részletek, tudom hogy azok teszik teljessé az esküvőt, így gondoskodunk arról, hogy minden dekorációs elem tökéletes legyen.
A színek, virágok, fények és egyéb dekorációs elemek gondos összehangolása segíti, hogy varázslatos pillanatokat teremtsünk az ifjú pár és a vendégek számára.
A Kredenc Dekor tulajdonosaként az a küldetésem, hogy segítsünk a pároknak abban, hogy az esküvőjük valóban különleges és emlékezetes legyen.
A szenvedély és az elkötelezettség hozzájárul ahhoz, hogy a Kredenc Dekor a legjobb választás legyen azok számára, akik egyedi és varázslatos esküvői dekorációt keresnek.